Verloop werkzaamheden per december 2014

Openstellen Haadstrjitte Feanwâlden

Op vrijdag 19 december a.s. gaat de Haadstrjitte in Feanwâlden weer open voor verkeer. Dit is waarschijnlijk een tijdelijke maatregel. Als het weer het toestaat dan gaat Aannemingsmaatschappij Daniël Pijnacker b.v. in het nieuwe jaar gewoon verder met de werkzaamheden voor de reconstructie van het centrumgebied van Feanwâlden.

Pijnacker legt op vrijdag de 19e het werk voor twee weken neer. In deze twee weken is de Haadstrjitte gewoon open voor verkeer. Of er in de 2e week van januari weer opnieuw begonnen wordt met de werkzaamheden is afhankelijk van het weer. Er kan namelijk moeilijk gestraat worden als er vorst in de grond zit. Als de winter zijn intrede doet, heeft Daniël Pijnacker b.v. een winterstop van 10 weken in de planning opgenomen. In deze winterstop is de Haadstrjitte gewoon open.

Zodra het weer het toelaat gaan de werkzaamheden voor de reconstructie opnieuw van start. Er moeten nog twee fases afgerond worden. Ondanks de vertraging vanwege Kabel Noord en Vitens ligt het werk goed op schema. De verwachting is dat de hele reconstructie volgens planning medio mei 2015 is afgerond.

Laatste nieuws
Donderdag 15 Juni 2017
Sjouke Henstra viert 25 jarig dienstverband
lees verder
Woensdag 15 Februari 2017
Nieuwe bedrijfswagens
lees verder
Projecten
Spoedig verloop Reconstructie Metslawier
Woensdag 24 Juni 2015
lees verder
Verbeterdebouw.nl
Woensdag 24 Juni 2015
lees verder
Fasering Reconstructie Metslawier
Woensdag 10 Juni 2015
lees verder
Start werkzaamheden Metslawier
Woensdag 10 Juni 2015
lees verder