Hervatting werkzaamheden Feanwâlden

Op maandag 2 maart 2015 gaan de werkzaamheden in het centrum van Feanwâlden weer van start. Na een winterstop van 9 weken, staat het weer het toe om opnieuw aan de slag te gaan. Aannemingsbedrijf Daniël Pijnacker b.v. gaat van start met fase 4a. 
 
 
Waar wordt er gewerkt
Ter hoogte van Het Vergeetmenietje tot aan installatiebedrijf Brander wordt de straat opengebroken. Er wordt een nieuwe riolering aangelegd, waarna er opnieuw gestraat wordt. Fase 4a duurt, afhankelijk van het weer, ongeveer vier weken. Na fase 4a is fase 5 aan de beurt. Een groot gedeelte van deze fase was in het vorige jaar al afgerond, er wordt alleen gestraat. Na fase 5 wordt de laatste fase, fase 6, afgerond. Ook hier wordt er een nieuwe riolering aangelegd en wordt er opnieuw gestraat. Het hele project is op 15 mei 2015 afgerond. 
 
Overlast
De Haadstrjitte in Feanwâlden wordt door alle drie de fases op verschillende plaatsen afgesloten voor doorgaand verkeer. Er worden omleidingsroutes ingesteld. De Koemarkt blijft bereikbaar. 
In fase 4a kunnen mensen die aan De Finnen wonen, overdag met hun auto niet bij hun huizen komen. Doordat het kruispunt bij De Finnen in twee gedeeltes wordt aangepakt, blijft De Finnen na werktijd tussen 17.00 uur en 7.00 uur de volgende dag, bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Dit om de overlast zo veel mogelijk te beperken.
 
Vragen of klachten
Wij proberen de werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Dat lukt helaas niet altijd. Mocht u vragen of klachten hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar: danielpijnackerbv@outlook.com of bellen naar telefoonnummer: 06-22.99.67.02. Dit telefoonnummer is bereikbaar van ma t/m vr van 8.00 tot 17.00 uur. Op elke woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u gebruik maken van het inloopspreekuur in de directiekeet. Ook op de Facebook pagina kunt u nieuwe informatie teruglezen. U kunt deze pagina vinden op: https://www.facebook.com/haadstrjittefeanwalden. 
 
Laatste nieuws
Donderdag 15 Juni 2017
Sjouke Henstra viert 25 jarig dienstverband
lees verder
Woensdag 15 Februari 2017
Nieuwe bedrijfswagens
lees verder
Projecten
Spoedig verloop Reconstructie Metslawier
Woensdag 24 Juni 2015
lees verder
Verbeterdebouw.nl
Woensdag 24 Juni 2015
lees verder
Fasering Reconstructie Metslawier
Woensdag 10 Juni 2015
lees verder
Start werkzaamheden Metslawier
Woensdag 10 Juni 2015
lees verder